FÜGGETLEN PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS
személyre szabott hitel, biztosítás, befektetés, megtakarítás és még sok minden más...

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. Kezdetnek néhány számszerű adat:

  • Vállalatunkat 1970-ben alapították, Kölnben.
  • Jelenleg már 14 európai országban dolgozunk vezető független pénzügyi tanácsadóként.
  • Létrejöttünk óta, Európában már több mint 2 millió embernek segítettünk megkeresni a legjobb pénzügyi megoldásokat.
  • Magyarországon 1993 óta vagyunk jelen

Mit jelent az, hogy cégünk "független"?

Azt, hogy egyetlen saját termékünk sincs, így – a pénzintézetekkel ellentétben – dicsérnünk sem kell magunkat. Ennek köszönhetően elfogultság és külső érdekek nélkül tudunk Önnek segíteni.

De mivel is foglalkozunk konkrétan?

Mi tulajdonképpen közvetítők vagyunk az ügyfelek és a pénzpiac között. Cégünk tehát azzal foglalkozik, hogy felméri az Ön igényeit, ezeket összeveti a pénzpiaci kínálattal, majd megkeresi az optimális megoldásokat úgy, hogy eközben Ön maximális mértékben kihasználhassa az Önnek járó állami támogatásokat és adóvisszatérítéseket.

Mennyibe kerül ez ügyfeleinknek?

Jó hírünk van: szolgáltatásaink igénybevétele Önnek semmi pénzébe nem kerül. Minket ugyanis nem ügyfeleink, hanem a pénzintézetek fizetnek.

Nem kerül semmibe. De akkor vajon mi a cég haszna? Miért éri ez meg nekünk?

Mi ezeket pénzügyi szolgáltatásokat óriási tételben közvetítjük, ezért a pénzintézetek kedvezményeket adnak nekünk. Ez a kedvezmény, ez az árrés a mi hasznunk.

Más megközelítésben: amit egy bank vagy biztosító a saját üzletkötőinek fizetne ki, azt kapjuk meg mi. Nagyon fontos viszont az, hogy ügyfeleinknek ez semmilyen többletkiadással nem jár.

Ön tehát ugyanannyiért jut hozzá cégünkön keresztül bármelyik szolgáltatáshoz, mint közvetlenül, de megspóroljuk Önnek azt, hogy végig kelljen járnia a számtalan bankot és biztosítót, ahol ráadásul nem biztos, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Mi viszont házhoz visszük Önnek a pénzpiacot – garanciákkal.

Milyen garanciákkal?

Cégünk személyenként és szerződésenként 25.000.000 forintig terjedő garanciát vállal az általunk kiközvetített szolgáltatásokra. Ezt a garanciát azonban a cég 38 éves fennállása óta még egyszer sem kellet igénybe venni, hiszen szakembergárdánk előbb megszűri a pénzpiacot és azután választjuk ki a legjobbakat.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, nézzük meg, mi mindenben is tudunk Önnek segíteni!

Személyre szabott hitelek, biztosítások, befektetések, megtakarítások és nyugdíj-konstrukciókfüggetlen, biztosítás, ingatlan, ingóság, érték, kötvény, betét, megtakarítás, nyugdíj, gyermek, gyerek program, bank, biztosító, kedvezmény, bónusz, kamat, adó, jövő, megbízható, allfinanz, allfinance, chf, eur, svájci frank, vállalati vagyon, cég, legális, alkusz, bróker, tőzsde, befektetés, egység, hitel

SZOLGÁLTATÁSAINK TELJESEN DÍJTALANOK!

ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 20 353 63 60
tamas.laszlo@vicomplex.hu

vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online.