FÜGGETLEN PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS
személyre szabott hitel, biztosítás, befektetés, megtakarítás és még sok minden más...

Munkamódszerünk

Függetlenségünkön kívül másik fontos jellemzőnk a munkamódszerünk, amely három fázisból áll:

  • Az első az elemzés, amelynek során az Ön céljairól és lehetőségeiről informálódunk, egy telefonon előre egyeztetett időpontban. Az elemzésre igény szerint az Ön otthonában vagy irodánkban kerül sor.
  • A második fázis, hogy ezekre a célokra személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki, és ismertetjük őket a tanácsadás alakalmával. A tanácsadás ideje és helyszíne az elemzést követően kerül egyeztetésre.

Azok az ügyfeleink, akik igénybe vettek valamelyik általunk kiközvetített szolgáltatást, jogosulttá válnak az élethosszig tartó szervízsszolgáltatásra, amelynek során új, értékes információkkal szolgálunk a pénzpiacról.
Miért is van erre szükség?
Azért, mert az évek előrehaladtával nemcsak céljai változhatnak meg, de a pénzpiac is állandóan átalakul. Mi igyekszünk naprakészen tartani Önt.

Ahogy már korábban is hangsúlyoztuk, szolgáltatásaink igénybevétele Önnek pénzébe nem kerül, hiszen minket kizárólag a pénzintézetek fizetnek.

Ha Önnek fontos a biztos jövő, tartozzon azok közé, akik megfontoltsággal és felelősséggel döntenek pénzügyeikről!

Személyre szabott hitelek, biztosítások, befektetések, megtakarítások és nyugdíj-konstrukciókfüggetlen, biztosítás, ingatlan, ingóság, érték, kötvény, betét, megtakarítás, nyugdíj, gyermek, gyerek program, bank, biztosító, kedvezmény, bónusz, kamat, adó, jövő, megbízható, allfinanz, allfinance, chf, eur, svájci frank, vállalati vagyon, cég, legális, alkusz, bróker, tőzsde, befektetés, egység, hitel

SZOLGÁLTATÁSAINK TELJESEN DÍJTALANOK!

ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 20 353 63 60
tamas.laszlo@vicomplex.hu

vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online.