FÜGGETLEN PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS
személyre szabott hitel, biztosítás, befektetés, megtakarítás és még sok minden más...

Szolgáltatásaink

Cégünk globálisan foglalkozik a pénzpiaccal és az összes szolgáltatási kört felöleli. Nézzük meg, milyen területeken tudunk Önnek segíteni:

Befektetés, megtakarításBefeketetés és megtakarítás

Futamidő nélküli, választható futamidejű vagy teljesen hozzáférhető megoldások választható alapokban, kamatadómentességgel, kiemelkedő hozammal és adóvisszatérítésekkel; havi rendszeres vagy eseti konstrukcióban.

Lakás vagy családi ház vásárlása

Lakáshitel: A legkedvezőbb lakáshitel-konstrukciók, ahol egy normál hitelhez képest milliókkal kevesebbet kell visszafizetnie.

Lakáselőtakarékosság: Kiemelkedő hozamú lakás-előtakarékossági megoldások, állami támogatással, az önerő gyorsabb összegyűjtése érdekében.

Hitelkiváltás (meglévő hitelek kedvezőbbre cserélése)

Meglévő hiteleit egy sokkal kedvezőbb konstrukcióra cserélheti: ugyanolyan futamidőre lényegesen alacsonyabb törlesztőrészlet, vagy azonos törlesztőrészletek mellet évekkel rövidebb futamidő.

Nyugdíjról való gondoskodás

Kötelező magánnyugdíjpénztárak (be- és átlépés); valamint kiváló hozamú nyugdíj- előtakarékosságok, állami támogatással és adóvisszatérítésekkel.

Gyermekekről való gondoskodás

Éljen abban a tudatban, hogy gyermekei jövőéről már gondoskodott: megtakarítások gyermeke tanulmányainak, lakásvásárlásának, esküvőjének vagy autóvásárlásának támogatása céljából; egy összegű vagy járulékos kifizetéssel.

Ön és családja pénzügyi biztonsága

Kockázati- vagy megtakarítással egybekötött életbiztosítások, rugalmasan válaszható biztosítási összeggel és kiegészítő csomagokkal.

Optimális védelem betegség esetén

Egyedi elvárásokhoz igazodó betegségbiztosítások, amelyek szükség esetén fedezik a kiesett jövedelemből, a költséges kezelésekből és a drága gyógyszerekből fakadó pénzügyi nehézségeit.

Meglévő vagyon védelme (lakás, ház, nyaraló, autó, stb.)

Ingatlan- és ingóságbiztosítások, flexibilisen választható biztosítási összegekkel és csomagokkal; illetve meglévő biztosításaink lecserélése és összehangolása ár és teljesítmény szempontjából. Fizessen kevesebbet ugyanazért a szolgáltatásért, vagy jusson többletszolgáltatáshoz ugyanolyan áron!

Folyószámla

Számlavezetési-, átutalási- és éves kártyadíj nélküli folyószámlák, magas látra szóló betéttel, dombornyomott vagy elektron kártyákkal.

Személyre szabott hitelek, biztosítások, befektetések, megtakarítások és nyugdíj-konstrukciókfüggetlen, biztosítás, ingatlan, ingóság, érték, kötvény, betét, megtakarítás, nyugdíj, gyermek, gyerek program, bank, biztosító, kedvezmény, bónusz, kamat, adó, jövő, megbízható, allfinanz, allfinance, chf, eur, svájci frank, vállalati vagyon, cég, legális, alkusz, bróker, tőzsde, befektetés, egység, hitel

SZOLGÁLTATÁSAINK TELJESEN DÍJTALANOK!

ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 20 353 63 60
tamas.laszlo@vicomplex.hu

vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online.